dokubank

sådan är den…kafkavärlden

Kriminella makthavarnätverk

.

Senast uppdaterat 20100812. Klicka giff…eller den här länken**

 

2010-08-20

(Avslutning Introduktion av fenomenet den sjätte muren )

Svarta hål är under alla omständigheter inte att leka med.
Ffa inte de asociala; assholen. Dem måste man hålla sig väl med. Om man har livet kärt.
Men…hur gör alla som inte kan leva med assholes? …eller ens vara i deras närhet?
Trots att livet är kärt?
När assholens händelsehorisonter inte går att beräkna i förväg…på säkert avstånd?

En tes är att just därför så många människor är så rädda.
Skräckslagna.
Alla som inte haft hjälp av egen erfarenhet, intuition eller sjätte sinne –
och hamnat i gravitationen av ett ohyggligt asocialt hål.
Maskhålen är de farligaste, som kan gå från dimension till dimension.
Som i Monsterlandet; från Mönsterland till Monsterland.

Enda veterligen säkra indikation på närvaro av asociala svarta hål är att de drabbas av gallfeber,
hämndbegär och otyglad förstörelselust när de – om allt klaffar – träffas av ljuset från sin egen
spegelbild.  Den sorts upplysning som även kallas Sanning.

För säkerhets skull ska sägas att texten ovan är ett första utkast  och ingår i en metaforbyggnad
med syfte att skapa tankeställande bilder av
DE KRIMINELLA MAKTHAVARNÄTVERKENS EXTREMA FARLIGHET!
Och…om möjligt…lyfta frågan till nödvändig plats i den offentliga debatten.

Alf Susaeg

(större bild…klicka)

Relaterade länkar
Den sjätte muren
Fenomenet sjätte muren

OrdetKontraSaken

Gamla bilder
Gamla bildspel

From: susaeg@hotmail.com
To: carinlindgren266@hotmail.com
CC: susaeg@hotmail.com
Subject: RE: det finns dom som vågar(kopia)
Date: Sat, 17 Jul 2010 22:13:50 +0200
.
Tack för ditt mail räcker inte. Inte ens tusen tack, när jag nu på allvar börjat tro att INGEN ser/förstår. Alternativt att många ser och förstår och nästan alla är rädda. Jüri Linas namn och verk har jag av obegriplig anledning missat. Efter ditt brev har jag googlat och skummat och förstår att vi bokstavligen sitter i samma båt. Tänk bara känslan att det finns två…och får jag medräkna dig…TRE i samma båt. Som sagt, tusen tack räcker inte. Har bl a skummat sidan om Illuminati och frapperas av ‘symbolrikedomen’. Har själv arbetat med allsköns metaforer och med grafik/symboler och storbilder. Allt till liten eller ingen nytta. Bortsett från beskedet nyligen att ”bilderna retar gallfeber på alla”. Vilka ”alla” och varför ”gallfeber” är oklart, eftersom när jag frågar det blir tyst. Alltså TYST. Trots att till och med alla kommatecken dubbelkollats, och sitter rätt..;)
Värst är kyrkans alldeles vedervärdiga hyckleri. Senaste för-sig-själv-talande resumé ”En skojig skröna”. Och den här…fins inget mer adekvat uttryck…djävulen tog som exempel ett halvt arbetsår att avslöja och ett helt att bli kvitt. 
Senaste ‘metaforprojekt’…svarta hål…är knappt i lindan. Ngt säger mig iaf att det kan vara en väg till en metafor som snabbt…vilket är viktigt…kan skapa den ‘moträdsla’ jag tror behövs för att starta samtal och ÖPPEN DEBATT. Faktum är ju att ”största rädsla vinner”. Och att Ljus och Öppenhet är dessa Djävlars största fiender, alla kategorier. Självklart är jag mer än intresserad av vem du ”är”. Det viktigaste har jag förstås förstått av ditt brev, men kan och vill du, skriv igen. 
Är givetvis också intresserad av att få kontakt med Jüri Lina, om det går. Hur som helst tack igen…och om jag får tillägga…min vän!
Alf Susaeg
 
PS. Klicka på Uppladdningsstörningar om du möter sådana(som inom parentes och av ngn anledning närmast regelmässigt drabbar mina ‘gallfeberframkallande’ Internetalster..;)
PPS. Skickar alltid två likalydande e-brev eftersom jag med tiden kom på att det var/är enklaste och bästa ‘distributionsförsäkring’…bara så du förstår..;)
.

 
From: carinlindgren266@hotmail.com
To: susaeg@hotmail.com
Subject: det finns dom som vågar
Date: Sat, 17 Jul 2010 18:52:15 +020
Såhär står det på din blogg:
Ingen har dock hittills kunnat offentliggöra eller ens vågat tala högt om de korrumperade och grovt kriminella makthavarnätverk som under skydd av mörker och tystnad för egen vinning styr de flesta medborgares liv idag.
Jüri Lina vågar! Har du läst några av hans böcker? Jag har läst alla, (han är också en god vän till mig) och jag har förstått hur makteliten har total kontroll och tillika är helt samvetsbefriade.
David Icke läser jag också mycket av…..på engelska då förstås.
Du är ett levande bevis på att dom har rätt! Håll ut!
Carin

 

2010-08-19
Besök gärna kafkagalleriet…med alla levande bevis på att ”dom har rätt!”…
(bildspel…se ang helskärm/bästa läsbarhet mm)

2010-08-15

Tanken är som nämnts att den här startsidan ska bli mötesplats för alla utlägg på Internet om det som kommit att kallas Århundradets svenska rättsröta. Och är första naturliga följdfråga:

– Århundradets svenska rättsröta?
Är det i verkligheten SÅ illa…varför så TYST om ‘rötan’? 
Utom här?

En äkta så kallad bra fråga. Den här bloggens bästa ”brafråga” alla kategorier. I verkligheten så äkta och bra att den ska få en alldeles egen avdelning under rubriken BRA FRÅGOR.
För…HUR kan det vara KNÄPP tyst? – om och kring ”århundradets svenska rättsröta”?
Och varför måste någon hålla på som ”en jävla idiot”?  – för att enbart överleva? När i verkligheten så många vet att de mäktiga, hänsynslösa och allmänfarliga huvudmännen bakom århundradets svenska rättsröta köper och/eller skrämmer (nästan)alla till vad som helst. A la kyrkans tjänare enligt den skojiga skrönan. Eller överläkarna Erdös och Brattander som skrupelfritt lånade sig till grov mened vid huvudförhandling i domstol, för att fullfölja huvudmännens direktiv. Vilket föranledde åtalsanmälningar i läkarnas fall, JO-anmälan i de tjänstefelsmisstänkta åklagarmyndigheternas fall och till sist tillsynsmyndighetens/Justitieombudsmannens brottslingsbeskyddande beslut; ”Föranleder ingen åtgärd”.
Så, vad ska sådant kallas? – om inte begreppet rättsröta passar?

JO-anmälan mm
Sakkunnigutlåtande i påföljande hovrättsförhandling
Advokatens pressmeddelande i anslutning

Ingressen ovan är kortast möjliga beskrivning av vad det hela är fråga om. Och svaret på följdfrågan hur stort&mycket är samtidigt – paradoxalt nog – svaret på huvudfrågan.

Problemet är att berättelser utan ben inte finns. Och berättelser med ben utan kött har inget liv. Så, det här är ett försök att samla ihop aktuella ben och hänga på tillhörande kött. Men stöter redan här själva Problemet på patrull eftersom så mycket ben måste samlas och så mycket kött hängas på. 133.000 megabyte nonchalerad text-, bild- och ljuddokumentation. Till att börja med.

Som nödhjälp(just nu) några rader från en observatör den 25 juli 2010:
”Hej Alf! Jag tror överlag det stora problemet är att du producerar så oändligt mycket material. Kan det göras mer effektivt? Bilden Uttröttningsmetoden var som sagt bra…För oss som är involverade är det inga problem att hänga med då vi känner bakgrunden. Men nya läsare? Hur sållar de bland materialet? Var ska de börja och hur ska de snabbt sätta sig in i situationen?”

Som kompletterande nödhjälp(just nu) Åtta flugors strategi som tillsammans med den här översikten delvis förklarar bakomliggande problematik.
Några klipp ur det inledande bildspelet närmar sig Kärna…och dagsläge (klicka bilden nedan)

Alf Susaeg

2010-08-14

——-
**  Problem med giffen/flaggan har kommit och gått och kommit och gått. Återstår att se om ‘problemet’ tröttnar…och lägger av…för gott. Senast kommenterat den 12 augusti.

OrdetKontraSaken

Den sjätte muren

Kafkaprocessen

Ondskans makt

Utkastat

Problemet

 

e-post

susaeg@hotmail.com

alfsusaeg@gmail.com

 
 

tomt f.n.

uppdaterat 2010-08-18  13:40

uppdaterat 2010-08-19  02:52  (fåtal exempel…tidigare publicerade)

.
uppdaterat 2010-08-17  21:23
.
Annonser

Written by susaeg

20 augusti, 2010 den 11:33

Publicerat i Uncategorized